Monday, 8 October 2012

::Family Gathering::





Hadiah untuk cabutan bertuah..sapelah agak2nya yg bertuah mlm ni  yer =)
My sis, organiser yang sponsor utk hadiah2..Thanks a lot.Moga dmurahkan rezeki selalu.
Halaman untuk makan2 =)

So, sekitar jam 8.00 malam semua tetamu mula datang dengan semua makanan2 siap dihidangkan.




 wah, banyaknya....hehehe..terliur x? Ada antara menu2 tu sy yg sediakan..excited lah kata kan..hihi

Banner budget..hehe
sibuk buat cabutan utk tetamu2 yg hadir..sabor2 yer~~hewhew
Port bakar sate...bako jgn xbako bang!! hehe



 Tetamu2 yang hadir sedang menjamu selera..jemput2 makan..jgn segan silu yer =)

Sambil2 makan kita ad selang selikan dengan cabutan bertuah dengan game for kids. untuk memeriahkan majlis orang kata..hehe,tp alhamdulillah agak meriah lah time game tu.



Nie hero music chairs yg menang..anak organiser rupanya..hehe
penat2 main hadiah pon dapat jg tau..best2!! hewhew
Tengoklah tu mak ayah tolong bagi support..duduk2!!
Lepas main music chairs kita main tiup belon pulak..tiup sampai pecah yer adek2..hehe



Game ni adek yg hujung sn tu menang..baru je mula belon dia dh pecah..mn xnye, dia guna kuku dia. pandai betol..bg budak2 yg tau main game mcm ni tu lah salah satu cr nk menang.hehe.klu dok tiup je belon tu besar mn pon xpecah..kan2?!!

ok, selang seli ngan game2 tu kitaorang ad buat cabutan untuk family2 yg datang. Kebanyakan family yg dtg sume saudara2 kitaorang je. adalah 2 3 orang kampung jg yg dtg. xpe2 dh raya kan,boleh je dtg beraya..hehe








Ni antara yang bertuah malam tu..Tahniah2..Bagi yg xdapat tu InsyaAllah akan bertuah di function2 lain plak.hehe

Dah selesai aturcara majlis, sekitar jam 11 lebih sume tetamu pon dh nk balik..Ni antara gambar2 yg sempat di snap..hehe,Terima kasih semua sebab sudi hadir memeriahkan majlis.InsyaAllah tahun depan murah rezeki panjang umur akan diadakan lagi.amin.





Tetamu pon dh beransur balik, so tinggal tuan rumah je yg belum makan.huhu. So, untuk second round plak kita bakar sate dulu yer..hehe



Walaupun agak penat, tp best sgt..ni 1st time our family anjurkan gathering ni. Berkat usaha adek beradek kitaorang, alhamdulillah terlaksana. Hope, utk akan2 dtg plak klu dmurahkan rezeki oleh Allah s.w.t.
So, target malam tu "MISSION INCOMPLISHED"..hehe

No comments:

Post a Comment

Post a Comment